Kincsek Völgye

A Kincsek Völgye Gazdaság egy ölelésnyi természet - szokták mondani barátaink és az ide látogatók. A Kincsek Völgye Gazdaság picit más, mint amit megszokhattál. Nem mondanánk, hogy bio, de tudnod kell, nem használunk vegyszereket. Használunk viszont szeretetet, ünneplést, zenélés, dobolást, hogy a növények jól érezzék magukat, használjuk Rudolf Steiner biodinamikus gazdálkodásának alapelveit és mindent-mindent kézzel végzünk. Ha tetszik, várunk benneteket!

Mit is rejt a Kincsek Völgye gazdasága?

Közel három és fél hektár földterület teszi ki a a Kincsek Völgyét. Virágok, konyhakerti növények, fűszernövények és gyümölcsök teremnek nálunk. Ma sokat hallani a bio gazdálkodásról… Ma már minden bio… Milyen nálunk a Kincsek Völgye gazdaság…? Szeretet van benne. Szeretet és energia. Ha hiszed, ha nem, nálunk szertartás az ültetés, a virágzás, ha kikelnek a növények és megköszönjük a természetnek mindazt, amit ajándékba ad. Néha zenélünk a növényeknek, néha dobolunk, néha szertartásokkal erősítjük őket. Permet nem kerül semmire, mert méregből eszünk eleget máshol – ahogy te is. A Kincsek Völgye Gazdaság életritmusa a Rudolf Steiner által lefektetett biodinamikus gazdálkodás elveit követi. De mi is az, amit nálunk találsz?

És persze lesz itt még sok minden. Ha érdekelnek a szüreti, betakarítási és szedd magad híreink, csak iratkozz fel bátran a levelünkre és időben értesítünk!

Szeretettel

Zsuzsa