Previous Next

Kézműves elvonulás

2020 Október 17, 10:00 és 2020 Október 18, 13:00

Kedves Érdeklődő:)
Szeretettel várunk egy kreatív hétvégére, melyen az alkotás és a jó hangulat garantált:) Meglepheted szeretteidet saját készítésű ajándékkal, ami igazán csodálatos.

Ushana gyöngyfűző műhely
Sziasztok Kedves Résztvevők!
Fábri Adrienn vagyok, és mióta az eszemet tudom, az alkotáson keresztül gyógyítom magam. 11éves voltam, mikor a szüleim beírattak egy kézműves táborba, ami nekem akkor egy csodával ért fel. A tábortűz fénye rávilágított arra, hogy a műveimen keresztül kifejezhetem, és megérthetem azt, amit lehetetlen. Egy új technikát elsajátítatni olyan, mint egy nyelvet megtanulni, ami által kinyílik egy másik világ. Az új nézőpontok pedig segítik azokat a hétköznapi folyamataimat, ahol elakadást tapasztalok. Kiváló önismereti tréning. Az alkotás örök szerelem, ami mindentől és mindenkitől független.
Ezek mélységeit osztom meg veletek ezen a napon. A képen látható két fülbevalót fogjuk elkészíteni, s ha ügyes a csapat egyéb ínyencségek is vannak a tarsolyomban. Meglepheted magad, a szeretteid egy igazán személyes ajándékkal. Aktív meditáció, ez az én ajándékom.
Szeretettel várlak
Horgoljunk együtt! Mandala készítő workshop ( kezdőknek is)
A horgolás nem csak jó unaloműző, hanem remekül oldja a feszültséget is. Egyszerre köti le a kezed és az elméd. A horgolás olyan tevékenység az agynak, mint a testnek a jóga. Általa kikapcsolsz. jó hatással van az önbizalmadra és hangulatodra
A mandala horgoló workshopon lépésről lépésre ismerkedünk meg a horgolás alapjaival. Biztosítjuk számodra a tudást, minden szükséges kelléket, beleértve a horgolótűket, fonalakat, a kellemes légkört A kíváncsiságodon és a jókedveden kívül semmit nem kell hoznod magaddal.
A horgolás, mint alkotás, ellazít, megnyugtat, boldogsággal tölt el. Az ünnepekre már meglepheted szeretteidet saját készítésű pohár /tányér alátéttel, körtáskával, mandala falidísszel, szőnyeggel, terítővel…. Gyere, horgoljunk együtt!
Az elvonulás költségei szállással, 3 étkezéssel és a foglalkozásokkal együtt: 22. 500 ft Jelentkezési határidő: Október 14.

Megjegyzések lezárva.