Previous Next

Lélek-Élmény-Festés

2020 Október 1, 12:00 és 2020 Október 4, 14:00

Ahol a lélek kinyílik, ott a fény megnyilvánul. Harmadjára kerül megszervezésre ez a különleges festőtábor, amely nagy sikert aratott az elmúlt évben.

Ezúton meghívunk benneteket egy kibővített, ötnapos elvonulásra, ahol különféle önfejlesztő gyakorlatok kerülnek terítékre, nem megszokott egyesítésben: izzasztókunyhó, kambo, sananga, és az ezek által megélt víziók lefestése Kay Roy, vizionárius festőművész vezetésével.
Az elvonuláson a napjainkat a szertartások, a közös zenélés szövi át a természet lágy ölén. Ezek által önmagunkon keresztül lemerülünk Önmagunkba, és felszínre festjük azt, ami bennünk van. Három teljes napunk lesz arra, hogy egy általunk vizionált képet megalkossunk. Önmagunk kifestésére egy ősi, belső és külső világokat összekötő izzasztókunyhó szertartással hangolódunk rá, majd a hangok rezgése során tovább merülünk. Reggelente közös jógával, légzőgyakorlatokkal, és igény szerint kambo és sananga szertartásokkal készülünk fel az előttünk álló napra.
A szertartásokat Mészáros Dániel, Császár Adrienn,Tímár Tibor, Tímár Zsuzsanna, Radosnai Luca és Kay Roy vezeti. Dani és párja Adrienn a dél-amerikai dzsungelekben szerzett tapasztalat és perui medicinák segítségével járul hozzá az elmélyülésünkhöz. Tibor és Zsuzsa a varázslatos helyszín teremtői és az izzasztókunyhó vezetői lesznek, akik nagy tapasztalatot szereztek az elmúlt évek során a sámánizmus területén. Luca gyerekkora óta a magyar népi dallamvilág szépségeivel foglalkozik, és újabban az improvizatív éneklés felszabadító erejét is áramoltatja. Luca és Adrienn az ének útján segít nekünk a torokcsakránk nyitásában, harmonizálásában, hogy megtaláljuk MAGunkkal a hangot. Kay Roy pedig ősi hangszerek által, a festészet és a kreativitás útján segíti a belső világunk kibontakozását. További meglepetések is várhatóak az ottlétünk alatt.
Nem utolsósorban mindez egy fantasztikus helyszínen kerül megrendezésre, a Kincsek Völgyében (http://kincsekvolgye.hu/) amely hű a nevéhez: itt minden megtalálható, ami a zavartalan elmélyüléshez hozzásegít bennünket. Az éjszakáink nyugalmát egy gyönyörű, szakrálisan berendezett jurta fogja biztosítani. Ezenkívül rendelkezésünkre áll egy úszómedence, egy teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba is, zuhanyzóval.
A 4 napban benne van az étkezés a szállás és a következő programok:
– 3 napos festéstanítás és egy kép elkészítése
– izzasztókunyhó-szertartás
– hangfürdők
– kambo-szertartás
– sananga-szertartás
– reggeli közös légzőgyakorlatok, mozgás, meditació
– közös zenélések tábortűz körül (ha van, hozd a hangszered)
– vegán és vegetáriánus ételek
– meglepetések
Érkezés: október 1-én délig
Hazaindulás: október 4-én délután 2-ig
Maximális létszám: 11 fő + személyzet.
Felajánlás: 89.000 Ft.
Az ár tartalmaz mindent, amit feljebb felsoroltunk. Amennyiben jelentkeznél, az elkötelezettség és energiatér miatt előleget szeretnénk kérni, amely 25.000 Ft, a fennmaradó 64.000 Ft-ot a helyszínen lehet rendezni. Az előleg számlaszámát privátban küldjük el.
Köszönjük! Várunk sok szeretettel!

Megjegyzések lezárva.