Previous Next

Thai Chi workshop taoista gyakorlatokkal

2017. Július 28.

Hétvégi, 2 napos intenziv Thai Chi workshop taoista gyakorlatokkal egy gyönyörű helyen a Balaton mellett, a Kincsek Volgyében. A workshopot Andreas Kotsopoulous tartja, aki 1988 óta gyakorolja a thai chit, és 1995 óta tanitja is, valmaint 1997 óta Thai masszászt is tanit Görögországban, Athénban.

A taoista tradiciót Baq Fong vietnámi mestertől, a thai chit Thi Budhan mestertől tanulta, a thai masszázst Vietnámban sajátitotta el. Az elmúlt 8 évben a Dél- Amerikai inka tradicióval is dolgozik, amely egy nagyon hasznos direkt módszer a kapcsolódáshoz és gyógyuláshoz.
Ez a hétvége a Thai Chi gyakorlatokon alapul majd, rengeteg olyan thai chi mozdulat lesz, ami az elemekkel és a Ying- Yang principiummal hoz közelebbi kapcsolatba. Azt tanuljuk meg, hogy hogyan adjunk és kapjunk, hogyan teremtsünk egyensúlyt. Az alapgondolat, amit gyakorlatba ültetünk az, hogy hogyan kapcsolódjunk a természetes elemekkel és a bennünk levő mozdulatlansággal, és ezt a mozdulatlanságot hogyan vigyük át mozdulatokba, vagy. hogy, hogyan teremtsünk mozdulatlanságot a mozdulatokban. Néhány egyszerű, viszont nagyon hatásos és hasznos gyakorlatot otthon is lehet majd használni.

A két napos intenziv munka megtámasztására alap thai masszázs és néhány meditációs gyakorlat is használni fogunk. Az intenciónk az, hogy újrarendezzük a kapcsolatunkat a világgal, az elemekkel, a múltunkkal és a jövőnkkel. És alapjában erről szól a thai-chi is, a bennünk levő kretiv erővel kerülünk kapcsolatba általa. Mindenkit szeretettel látunk, nem szükséges előzetes felkészülés, csak nyitottság és egy erős és jó intenció, hogy a bennünk levő potenciált növelni akarjuk.

Jelentkezési határidő: Július 15.
Jelentkezni ezen az email címen tudtok: kincsekvolgye@gmail.com

Legyél te az első, aki megjegyzést ír.

Visszajelzésed