Previous Next

Tulipánszüret a Völgyben

Április 21.–Április 22

Kedves Tulipán imádók!

Szeretettel meghívunk benneteket ismét a völgybe. Most egy igazán különleges meglepetéssel készültünk. Az ősz folyamán kezdetét vette az első mandalánk készítése….természetesen virágból:)

A forma egy szakrális geometriai forma egy nautilus csiga, mely a Fibonacci és az aranymetszés szabályait hordozza…ebben a mintában rejtettünk el 16.000 darab tulipán hagymát. Szépsége és érdekessége nem csak ebben rejlik csupán, hanem abban is, hogy a csigaház “szeleteibe” más-más színek jelennek meg. Ha te is szeretnél részese lenni mikor megmutatja magát teljes pompájában , akkor itt a helyed a Kincsek Völgyében ezen a programon. Lehetőségetek lesz a virágokat tetszés szerint csomagolni és kötözni. Itt lesz velünk a Világfa Waldorf Iskola kisebb csapata is kik elhozzák kézműves termékeiket. Továbbá házi kézműves sajtok, joghurtok és sok finomság várja a völgybe látogatókat.

A program Április 21.-én szombaton 10:00-kor kezdődik, mely este 18:00-ig tart. Vasárnap szintén ebben az időben várunk benneteket. Metszőollót kérünk hozzatok magatokkal ugyanis mindenkinek nem tudunk kölcsönözni.

A tulipán ára: 100 ft/szál
Minden szál virág árából 50 ft-tal támogatod a Világfa Waldorf Iskolát 🙂
Ezen a hétvégén nem csak a tulipánokban gyönyörködhetsz, hanem  megismerheted mit is csinálunk mi itt a Völgybe. Ráadásul még iskolánkat is támogatod.
A barátaid és a fényképezőgéped mindenképpen hozd magaddal:)

Várunk sok szeretettel és rengeteg mesés tulipánnal:)

Visszajelzés

  Megjegyzés: 1

  1. Fehér Kati


    Kedves Zsuzsa!

    04.22.-én vasárnap szeretnék ellátogatni a tulipánszüretre.

    Üdvözlettel:
    Fehér Kati

Visszajelzésed