Previous Next

Tulipán Szedd Magad Bálványoson

2021 Ápr. 10 – 25

Szeretettel meghívunk benneteket ismét a völgybe 🙂

Most egy újabb különleges meglepetéssel készültünk számotokra, 2017 ősze folyamán kezdetét vette az első mandalánk készítése….természetesen virágból:) A forma egy szakrális geometriai forma egy Nautilus csiga, mely a Fibonacci és az aranymetszés szabályait hordozza…ebben a mintában rejtettünk el 16.000 darab tulipán hagymát. Szépsége és érdekessége nem csak ebben rejlik csupán, hanem abban is, hogy a csigaház “szeleteibe” más-más színek jelennek meg.

Ha te is szeretnél részese lenni mikor megmutatja magát teljes pompájában , akkor itt a helyed a Kincsek Völgyében ezen a programon. Ami egy ÚJABB MEGLEPETÉS…számotokra egy másik mandala is készült az elmúlt ősszel:) Ebben is rengeteg tulipán, nárcisz és jácint is került 🙂 Az idén immár 3 mandalából válogathatjátok össze a vázába valót 🙂 Lehetőségetek lesz a virágokat tetszés szerint csomagolni és kötözni. Itt lesz velünk a Világfa Waldorf Iskola kisebb csapata is kik elhozzák kézműves termékeiket. Továbbá házi kézműves finomságok várják a völgybe látogatókat.
A program ÁPRILIS 10-én kezdődik és Április 25.-én vasárnap ér véget. Ezeken a napokon 09:00-17:00-ig várunk benneteket. Metszőollót kérünk hozzatok magatokkal ugyanis mindenkinek nem tudunk kölcsönözni..
A virágok ára 50-200 forint lesz. Ezen a hétvégén nem csak a tulipánokban gyönyörködhetsz, hanem megismerheted mit is csinálunk mi itt a Völgybe. A barátaid és a fényképezőgéped mindenképpen hozd magaddal:)
Piknikezéshez ne felejtsd otthon a pléded…étellel, itallal mi szolgálunk:) Várunk sok szeretettel és rengeteg mesés tulipánnal, nárcisszal és játcinttal:)

Az útvonal a következő a Kincsek Völgyébe: Ha rákeresel a google térképen a Kincsek Völgyére, akkor megmutatja a helyszínt. Ha GPS-el jössz és google alapú akkor a helyszínre hoz.
Ha az autópályán jössz Budapest felől akkor a 121- es kilométernél a völgyhíd előtt kell lehajtani Bálványos irányába. A körforgalomban ugyancsak Bálványos irányába és 2 km megtétele után bal oldalt fogod a völgyben megpillantani a helyszínt.

Nagykanizsa felől pedig a völgyhíd után Bálványos irányába. Ha a régi 7 es úton jössz akkor Szántódnál Kőröshegy irányába, majd Kőröshegy után a körforgalomban M7 Budapest Bálványos irányába, föl a szerpentinen és a következő körforgalomban ugyancsak Bálványos lesz kiírva, majd 2 km és baloldalt meglátod a területet. A völgybe nem fogsz tudni bejönni autóval, ezért kb 200 métert kell sétálnod!!!! Házi állatot nem tudsz behozni a területre, mert van 2 nagyon jámbor kaukázusi juhász kutyánk, akik nagyon barátságosak és szeretik az embereket, de védik a területüket az állatoktól.
Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk az idei Tulipán szedd magadra Bálványosra:)

Legyél te az első, aki megjegyzést ír.

Visszajelzésed